CHOCOLADE BROWNIES

Ingrediënten:
- 180 gram pure chocolade
- 150 gram boter
- 120 gram bloem
- 250 gram bruine basterdsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- snufje zout
- 3 eieren

Bereiding:
Vet een metalen bakvorm of stenen ovenschaal in van ongeveer 16 x 16 cm. Bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Hak de chocola op een kunststof snijplank in stukjes. Doe deze met de boter in een metalen kom of pan. Zet die in een pan heet water. Smelt chocola en boter op deze manier au bain-marie. Meng dan bloem, basterdsuiker, vanillesuiker en zout. Klop de drie eieren erdoor. Voeg als laatste het boter-chocolademengsel toe. Het beslag is dik vloeibaar. Doe het in de bakvorm en bak het gaar in 40 tot 45 minuten. Laat 10 minuten afkoelen en snijd in 16 stukken.

Lekker bij de koffie of als toetje met ijs! Of serveer met versgeperste sinaasappelsap.  Eet smakelijk!