Omelet wrap

Omelet wrap

(± 4 personen)

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 4 (grote) champignons
  • wraps
  • evt zout, peper, teentje knoflook of kruiden
  • scheutje olie of puntje boter
  • plakken kaas

Doe de olie of boter in een koekenpan. Snijd de ui in stukken en fruit deze in de olie of boter. Voeg daarna de in stukken gesneden tomaat toe. Voeg na een paar minuten de gesneden champignons toe en laat dit nog een paar minuten bakken. Kluts de eieren en giet het eimengsel in de pan. Blijf roeren tot het ei gestold is. Voeg als laatste zout, peper of kruiden naar smaak toe.

Beleg de wrap met een paar plakken kaas en warm dit op in de magnetron, ongeveer 30 sec, totdat de kaas gesmolten is. Leg wat van het eimengsel in het midden van de wrap en rol deze op. Zet vast met een prikker.

EET SMAKELIJK!