RECEPTEN

  • Haagse bluf

    Haagse bluf

    Haagse bluf ( voor 4 toetjes) Nodig voor toetje: - 2 eiwitten - 200 ml…

    Lees meer

  • Chocolade-frambozentaart

    Chocolade-frambozentaart

    Ingrediënten voor het biscuit: - 6 eieren - 180 gram suiker - ¼ tl zout…

    Lees meer

  • CHOCOLADE BROWNIES

    CHOCOLADE BROWNIES

    Ingrediënten: - 180 gram pure chocolade - 150 gram boter - 120 gram bloem - 250…

    Lees meer

  • Kwarktaart met verse Hollandse aardbeien

    Kwarktaart met verse Hollandse aardbeien

    Ingrediënten: Voor de bodem: - 150 gram zelfrijzend bakmeel - 125 gram suiker - snuf…

    Lees meer

  • Lentebrood

    Lentebrood

    Ingrediënten: - 200 gram geraspte kaas - 8 plakjes croissantdeeg - 4 eieren - 6…

    Lees meer

  • Omelet in een mok

    Omelet in een mok

    Ingrediënten: - 2 eieren losgeklopt - 2 eetlepels geraspte kaas - 2 eetlepels blokjes ham…

    Lees meer

  • Bitterkoekjescake

    Bitterkoekjescake

     Ingrediënten: - 250 gr Cakemeel - 200 gr roomboter of margarine - 200 gr suiker…

    Lees meer

  • Advocaattaart ø 28 cm

    Advocaattaart ø 28 cm

    Ingrediënten: - 1 ½ pakje roomboter - 375 gram witte basterdsuiker - 9 blaadjes gelatine…

    Lees meer

  • Advocaattaart Ø 24 cm

    Advocaattaart Ø 24 cm

    Ingrediënten: - 1 pakje roomboter (250 gram) op kamertemperatuur - 300 gram witte basterdsuiker -…

    Lees meer