Geschenkpakketten

Bij Verbeek eieren kunt u ook terecht voor leuke geschenkpakketten met verschillende delicatessen. Er zijn pakketten met (hoe kan het ook anders) onze eieren en Betuwse Kakelroom, maar ook met sappen, boerenjongens, oud-Hollands snoep en kaas. Vanzelfsprekend mooi verpakt.  Met onze geschenkpakketten geeft u een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!
Wilt u er rekening mee houden dat i.v.m. de versheid van onze producten niet alle pakketten kant en klaar staan. Wij raden u dan ook aan ons even een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen, welk pakket u zou willen bestellen en wanneer u het pakket op wilt komen halen. Gegarandeerd altijd vers! Door/tijdens situatie in Oekraïne wijzigen veel verpakkingen, levermogelijkheden en prijzen regelmatig, vraagt u alstublieft eerst de voorraadstatus, levermogelijkheden met bijbehorende prijzen na.

naamloos-11

Betuws bakpakket - € 13,00  (onder voorbehoud = ovb)
Iemand verrassen die graag bakt? Geef een bakpak,ket cadeau. Allemaal ingrediënten waarbij je gelijk aan de slag kunt. Andere variaties zijn ook mogelijk;  zoals de Ingense molenkoek, appeltaart en mix voor boerencake.

naamloos-21

Eindejaarspakket (mini) - € 17,50 (ovb)
Iemand bedanken of verrassen? Bestel dan dit eindejaarspakket. Onze heerlijke ambachtelijke Betuwse Kakelroom, een Franse rode wijn gecombineerd met kruidenkaas.

naamloos-41

Eindejaarspakket  - € 28,50 (ovb)
Helemaal leuk, dit pakket verpakt in een "mini" appelkistje. Later te gebruiken als decoratie.  In dit pakket vindt u onze Betuwse Kakelroom, een Franse rode wijn met tuinkruidenkaas, een fles sap met een lekkere borrelmix en ambachtelijke snoepjes.

naamloos-71
Zoet&hartig-pakket - € 23,50 (ovb)
Voor de liefhebbers van hartig én zoet: dit pakket bevat het beste van twee werelden. Een fles Betuwse Kakelroom, een potje kersen, cocktailnootjes, een flesje sap en oud-Hollandse roombotersnoepjes. Fraai gepresenteerd op een kunststof dienblad (30x30 cm.) met landelijke print.

naamloos-81
Lunch- en borrelpakket - € 21,50 (ovb)
Een mooi houten kistje gevuld met een fles Betuwse Kakelroom, een flesje sap, een zakje nootjes, een glazen potje met jam  en een doosje met zes scharreleieren.

img_20351
Betuws genietpakket - € 20,00 (ovb)
Een echt streekpakket met een fles Betuwse Kakelroom, een potje Betuwse boerenjongens (rozijnen op brandewijn) en een potje Betuwse boerenmeisjes (abrikozen op brandewijn). Leuk verpakt in een kartonnen doosje met steigerhout-print.

naamloos-51
Betuws genietpakket (mini) - € 16,50 (ovb)
Een echt streekpakket, dat zowel in als buiten de Betuwe in de smaak valt! Het pakket bevat een flesje Betuwse Kakelroom, een potje Betuwse boerenjongens (rozijnen op brandewijn) en een potje Betuwse boerenmeisjes (abrikozen op brandewijn). Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren.

naamloos-91
Smulpakket - € 13,50 (ovb)
Dit geschenkpakket bevat een fles Betuwse Kakelroom, een fles sap en een zakje nootjes.

naamloos-31
Klein-maar-fijn-pakket - € 11,00 (ovb)
Dit pakket is gevuld met drie smakelijke mini’s, namelijk een flesje Betuwse Kakelroom,  een potje vruchtenjam en een sapje. Ideaal voor eenpersoonshuishoudens of om onze producten te leren kennen.

img_20341

Betuws Heerenpakket - voor hem- € 12.50 (ovb)

Maak hem blij met een origineel geschenkpakket, geschikt voor verschillende gelegenheden. Heerlijke fles Betuwse Kakelroom, nootjes en Betuws bier met karakter.

PRODUCTEN