Portfolio Category: EIEREN

Chocolade-frambozentaart

Ingrediënten voor het biscuit: - 6 eieren - 180 gram suiker - ¼ tl zout - 150 gram bloem - 30 gram cacaopoeder Ingrediënten voor de vulling en topping: - ½ l slagroom - 60 gram suiker - 150 gram botercrème (dat is een half pakje dr. oetker botercrème) - 250 gram frambozenjam - 125…
Lees meer

CHOCOLADE BROWNIES

Ingrediënten: - 180 gram pure chocolade - 150 gram boter - 120 gram bloem - 250 gram bruine basterdsuiker - 2 zakjes vanillesuiker - snufje zout - 3 eieren Bereiding: Vet een metalen bakvorm of stenen ovenschaal in van ongeveer 16 x 16 cm. Bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Hak…
Lees meer

Kwarktaart met verse Hollandse aardbeien

Ingrediënten: Voor de bodem: - 150 gram zelfrijzend bakmeel - 125 gram suiker - snuf zout - 2 eieren - 100 gram gesmolten boter Voor de kwarkvulling: - 450 gram volle kwark - 450 gram aardbeien - 185 gram suiker - 11 blaadjes gelatine - 250 ml slagroom + slagroom voor garnering - 1 citroen…
Lees meer

Lentebrood

Ingrediënten: - 200 gram geraspte kaas - 8 plakjes croissantdeeg - 4 eieren - 6 zongedroogde tomaatjes - peper en zout - teentje knoflook Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de zongedroogde tomaatjes en de knoflook in kleine stukjes. Klop vier eieren in een kom los en voeg naar smaak een snufje peper en…
Lees meer