RECEPTEN

  • Zuurkool met ananas, rozijnen, puree en gegratineerde kaas

    Zuurkool met ananas, rozijnen, puree en

    Ingrediënten ( ± 4 personen) 500 gram zuurkool 1 kilo aardappelen ananas uit blik in…

    Lees meer

  • Crème brûlée met frambozen nagerecht voor 6 personen

    Crème brûlée met frambozen nagerecht voo

    Ingrediënten: - 1 vanillestokje opengesneden - 600 ml slagroom - 8 eidooiers -200 (150 g …

    Lees meer

  • Kruimelappeltaart

    Kruimelappeltaart

    Ingrediënten voor de vulling:  - 1 kg appels (bijv. goudrenet of elstar) - 300 ml…

    Lees meer

  • Bosbessenmuffins

    Bosbessenmuffins

    Ingrediënten ( ± 9 stuks): 200 gram bloem  ½ tl. zout 2 tl. bakpoeder 125…

    Lees meer

  • Boerentaart met appel-pruimencompote

    Boerentaart met appel-pruimencompote

    Ingrediënten ( ± 16 stukken): 1 kg appels 500 ml appelsap 2 zakjes vanillesuiker ±…

    Lees meer

  • Chocolade aardbeien trifle

    Chocolade aardbeien trifle

    Ingrediënten 2 trifles: 4 plakken chocolade cake (recept zie hieronder) Handje aardbeien, ca 10 stuks 125…

    Lees meer

  • Paastaart

    Paastaart

    Ingrediënten: 4 blaadjes gelatine 150 gram pure chocolade 200 ml Grand Marnier (slijter) pak lange…

    Lees meer

  • Appelbollen

    Appelbollen

    Ingrediënten (4 personen): 100 ml water 50 gram boter rasp van een halve citroen 50…

    Lees meer

  • Winterschotel

    Winterschotel

    Ingrediënten (voor 4-6 personen) 250 gram magere spekreepjes ( of spekblokjes) 2 à 2.5 kg…

    Lees meer